Saturday, December 12, 2015

NAK UBATI SAKA DAN LEMAH TENAGA BATIN JUMPA PAK ALI



LUNAS : Walaupun dunia hari ini semakin canggih dengan segala kemudahan canggih dan peralatan perubatan yang sofisitikated namun tidak semuan penyakit dapat diubati. Penyakit yang berkiatan dengan mainan orang dan iblis syaitan tidak akan mampu diubati oleh perubatan moden.
Jesteru ini biarpun dunia semakin canggih dan sofisitikated namun masyarakat tetap memerlukan pengamal perubatan tradisional untuk mengubati penyakit-penyakit ganjil akibat permainan sahir manusia yang akan melibatkan iblis dan syaitan.


Pak Ali
Begitulah kehidupan yang dialami oleh Ali Bin Abu Bakar,65, seorang pengamal perubatan tradisional yang tinggal di Lunas di mana rumahnya tidak pernah sunyi dari dikunjungi oleh orangramai tidak mengira bangsa terdiri daripada Cina, India dan pastinya Melayu untuk mendapat khidmatnya.

Menurut Ali Bin Abu Bakar atau memang popular dengan panggilan Pak Ali, beliau mula mempelajari ilmu-ilmu perubatan sejak kecil daripada bapanya yang juga seorang pengamal perubatan. Ketika berusia 30 tahun barulah mendapat keyakinan untuk berubat penyakit-penyakit yang ringan dan ketika berusia 50 tahun barulah boleh berubat penyakit berat seperti saka.

Pak Ali menunjukkan cara
 beliau berubat
“Ramai pelanggan yang datang menemui saya meminta saya membantu mereka membuang saka, penyakit akibat daripada permainan sihir manusia yang melibatkan iblis syaitan, masalah hubungan suami isteri atau keluarga dan masalah lemah tenaga batin bagi kaum lelaki.”

“Insya Allah saya akan membantu mereka yang berhajat akan khidmat saya sekadar yang terdaya. Alhamdulillah maklum balas yang saya terima amat baik. Bagi mengubati penyakit lemah tenaga batin saya memerlukan kain putih 4 meter, sebatang rotan kecil, sebilah pisau lipat, taula kecil (good morning towel) juga putih dan cokelat 7 biji.” katanya ketika dikunjugi oleh Blogger BOMOH.

Seterusnya Pak Ali memberitahu,  beliau juga boleh membantu mengubati penyakit moden hari ini seperti penyakit barah, kayap dan sakit jantung.


“Kita beruseha Allah yang menyembuhkan dan sekiranya ada sesiapa yang berhajat untuk mendapatkan khidmatnya untuk membantu mengatasi masalah-masalah yang disebutkan tadi juga penyakit lainnya boleh menghubunginya terlebih dahulu di talian 013-509 9924”   katanya  kepada  Blogger BOMOH.


Pak Ali Membicarakan Mengenai Perubatan Yang Dijalankan



8 comments:

Premagesh said...

Reliable, I'm Hindu and he helped my brother by removing black magic casted on him by a Indonesia women. Problem solved.. Tq admin for creating this blog. Tq PAK ALI, money given as per your wish only..

Fealicia Dales said...

Calll tk masuk beri alamt atau no phone senang call

Fealicia Dales said...

Calll tk masuk beri alamt atau no phone senang call

Unknown said...

Hi do u have a phone no. Can I call u pls. I'm Hindu too and my husband is in critical condition. Black magic done by Filipino woman. Its 3 yrs now and nothing can be done. The jinn inside his body refuse to come out. Can u help me by sharing yr experience with Pak Ali. TQ

syafieq zailan said...

Dia ni betul ke felicia dales?

Wise woman said...

Hi may I know where does this bomoh stay? Premagesh pls reply.

Wise woman said...

Hi may I know where does this bomoh stay? Premagesh pls reply.

ki ageng pamungkas said...

Untuk pengetahuan semua

Pawang di raja yg duk di padang serai ni yg blog dia mengaku kawin dgn anak sultan idriss ,yg tempat mengubat dia ada gmbar org bserban berkemiyan ni,aku bg clear lagi clue dia ni, yg ber kot,btali leher naik kereta merc.lama ni PENIPU PEMBOHONG PENYANGAK BESAR ,ada dah yang dah terkena dalam ni,clue dia lagi kalau nak berubat istri lari dari rumah, kekasih dan sbgainya pengeras dia rm 800.00 tempoh masa 10 hari.. last last apa pun tak ada. Ni bukan cerita dia allah x izin ka apa,tapi dia ni mmg penipu, x buat pun. Ni bukan pengalaman aku sebab aku benci sangat dengan bomoh ni,dlm kurungan sahabat karib setan ,dan jenis penipu orang yg dab mmg susah ni mcm pawang diraja lahanat ni.dah ada report lebih dari 5 orang, aku yakin lebih dari 5 org ni yg dah jadi mangsa dia cuma 5 org ni yg berani buka mulut yang lain x berani kot sebab dia ni ayahnda gengster kononnya.. nanti kita tgk sapa lagi gengster, celaka punya manusia mcmni pun ada lagi,umur dah tua masih nak menipu orang. 1 lagi laporan suami mati pucuk,nak berubat dia mnta mcm biasa 800 rm lpas tu kena bawak batang cangkui, lpas tu kawan ni dtg balik bawak pengeras bawak btg cangkoi.. buat buat suruh tnggu ,,smpai la ni dah stahun x keras2.. 800rm pengeras ja dah hilang..
Ni bukan crita fitnah bukan cerita auta. Hati hati lah. Orang susah lagi kena tipu dgn org tua pakai grlaran prof. Khalifah dr. Bagai ,pakai mcm c,e.o duduk rumah sparuh nak runtuh. Sapa nak try buleh la,skurang2 nya aku dah bgtahu...
Manusia manusia.. admin jangan block komen aku ni kalau x lagi panjang crita nanti, siasat la dulu,tapis tengok yg mana btul yg mana lintah darat .sbb rata rata org surf blog ni nak dpt panduan.prg tua tua pernah kata Beringat sblm kena ,kalau dah kena ,tumbuk balik. Pikir la sndiri. Ops sblum tlena, jaga jaga la dgn komen2 "aku dah pernah berubat,ok... xmahal mana..rm 40 je.." pembohong la tu..geng2 dia jugak tu